Pris for hjælp til import af bil fra Tyskland

Drømme er som bekendt ikke gratis

Rådgiver pakken

Du klarer selv den personlige kontakt. Men får hele processen gennemgået, i flere trin, så potentielle dumme og dyre fejl undgås, ligesom at jeg sikre dig at du får de vigtige dokumenter med og selvfølgelig får gennemgået kontrakten, ligesom at vi får afgiften regnet ud så du kender bilen samlede pris inden du skriver under. Desuden kan du ringe til mig under hele processen og få sparring.

2000kr

Basic pakken

Se import eksempler

Du har fundet bilen, eller jeg finder bilen ud fra dine krav og ønsker. Du får de nødvendige antal beregninger af afgiften indtil bilen er fundet. Jeg forhandler med sælger, krydskontrollerer bilens historie via stelnummer. Sørger for afsikring og kontrol af bilens dokumenter Du sørger for hjemtransport, told syn og indregistering af bilen, og i den forbindelse er jeg til rådighed for afklarende spørgsmål. 

4900kr

Grund pakken

Se import eksempler 

Du har fundet bilen, eller jeg finder bilen ud fra dine krav og ønsker. Du får de nødvendige beregninger af afgiften indtil bilen er fundet. Jeg forhandler med sælger, krydskontrollerer bilens historie via stelnummer. Sørger for afsikring og kontrol af bilens dokumenter. Jeg sørger for professionel forsikret hjemtransport som dækker bil med maksimal højde 160 cm. i hele Tyskland med levering på anvist adresse i Jylland eller fyn af dig. Du sørger for told syn og indregistering af bilen, og i den forbindelse er jeg til rådighed for afklarende spørgsmål. 

10500kr

Plus Pakken

Se import eksempler

Du har fundet bilen, eller jeg finder bilen ud fra dine krav og ønsker. Du får de nødvendige beregninger af afgiften indtil bilen er fundet. Jeg forhandler med sælger, krydskontrollerer bilens historie via stelnummer. Jeg sørger for afsikring og kontrol af bilens dokumenter Jeg sørger for professionel forsikret hjemtransport, samt told syn, indregistering. Bilen leveres klargjort, med dansk indstilling og nummerplader  

20000kr

Tillæg 

Transport til Sjælland                                         

835kr

Tillæg 

Biler med højde 160 - 175 cm ( Fx SUV )

1380kr

Tillæg

Biler med højde 176 - 260 cm ( Fx kassevogne )

  3680kr

Tillæg

Transport fra Holland 

1150kr

Tillæg 

Transport fra Belgien 

1380kr

Tillæg

Transport fra Luxemburg 

1380kr

Tillæg 

Sverige - Sjælland

835kr

Tillæg 

Sverige - Jylland

1670kr

Vurdering af registreringsafgiften

Få en 30 dages bindende  forhåndsvurdering af registreringsafgiften inden for 24 timer. kræver link til salgsannonce eller stel nummer. Bestil her   

200kr

Gratis afgiftsberegner 

Lav din egen afgiftsberegning læs mere her

0kr

Værdifastsættelse hos SKAT

Fast beløb uanset registreringsafgiftens størrelse 

3500kr

Værdifastsættelse hos SKAT

Fast beløb for afgiftsfri el-biler 

2500kr

Øvrige udgifter i forbindelse med bil import 

Danske prøveplader fra SKAT pris pr. dag.           100 kr. 

Nummerplader                                                       1180 kr.

Toldsyn/ registeringssyn  ca.                                  850 kr.      

Import nummerplader Tyskland ca.                           2000 kr.