Pris for hjælp til import af bil fra Tyskland

Drømme er som bekendt ikke gratis

Rådgiver pakken

Du klare det selv. Men får hele processen gennemgået, i flere trin, så potientielle dumme og dyre fejl undgåes. Desuden kan du ringe til mig under hele processen og få sparring

2000kr

Basic pakken

Se import eksempler

Du har fundet bilen, eller jeg finder bilen ud fra dine krav og ønsker. Du får de nødvendige antal beregninger af afgiften indtil bilen er fundet. Jeg forhandler med sælger, krydskontroller bilens historie via stelnummer. Du sørger for hjemtransport, told syn og indregistering af bilen, og i den forbindelse er jeg til rådighed for afklarende spørgsmål. 

4900kr

Grund pakken

Se import eksempler 

Du har fundet bilen, eller jeg finder bilen ud fra dine krav og ønsker. Du får de nødvendige beregninger af afgiften indtil bilen er fundet. Jeg forhandler med sælger, krydskontroller bilens historie via stelnummer. Jeg sørger for professionel forsikret hjemtransport. Du sørger for told syn og indregistering af bilen, og i den forbindelse er jeg til rådighed for afklarende spørgsmål.

9500kr

Plus Pakken

Se import eksempler

Du har fundet bilen, eller jeg finder bilen ud fra dine krav og ønsker. Du får de nødvendige beregninger af afgiften indtil bilen er fundet. Jeg forhandler med sælger, krydskontroller bilens historie via stelnummer. Jeg sørger for professionel forsikret hjemtransport, samt told syn, indregistering  og klargøring af bilen. Bilen leveres på din adresse i Jylland, fyn, sjælland og bro faste øer. 

16500kr

Vurdering af registreringsafgiften

Få en bindende  forhåndsvurdering af registreringsafgiften inden for 24 timer. kræver link til salgsannonce eller stel nummer. Bestil her   

175kr

Værdifastsættelse hos SKAT

Fast beløb uanset registreringsafgiftens størrelse 

3000kr

Øvrige udgifter i forbindelse med bil import 

Dansk prøvepladder fra SKAT pris pr. dag.             100 kr. 

Nummerplader                                                         1180 kr.

Toldsyn/ registeringssyn  ca.                                   850 kr.      

Eksportnummerplader Tyskland ca.                      2000 kr.